Bun venit pe fotograf nunta .com.ro!

 

Aici gasiti fotografi si cameramani pentru nunta. Va invitam sa rasfoiti portofoliul nostru de fotografii si apoi veti sti daca suntem potriviti pentru o colaborare.

Pachetele foto-video de nunta sunt concepute considerand un fotograf nunta si un cameraman pentru un eveniment complet dar si unul minim (care nu include petrecerea). Acestea pot fi personalizate in functie de evenimentul dvs. Pentru portofoliu si pachete de botez va invitam aici.

Fotograf nunta .com.ro este specializat in fotografie de nunta si NU sedinte foto, asa cum am vazut pe foarte multe site-uri de profil, care contin poze de la sedinte foto si nimic de la o cununie religioasa (care este cea mai importanta). Totusi oferim in pachetele noastre si acest tip de fotografie.

Ne desfasuram activitatea in Bucuresti, insa ne putem deplasa si in unele orase din tara, caz in care exista o taxa suplimentara de transport si cazare.

In cazul in care v-ati hotarat nu ne ramane decat sa stabilim o intalnire, ne cunoastem, semnam un contract si achitati un avans cuprins intre 100 – 400 lei ce marcheaza rezervarea zilei pentru un fotograf nunta si un cameraman.